Restaurace

Restaurace Puls má kapacitu cca 80 míst a nabízí vhodný prostor pro konání rodinných a firemních akcí.

Hotel PULS - restaurace Hotel PULS - restaurace Hotel PULS - restaurace Hotel PULS - restaurace Hotel PULS - restaurace Hotel PULS - restaurace Hotel PULS - restaurace Hotel PULS - restaurace Hotel PULS - restaurace

Provozovatel: Petr Soukup

Kontakt: Petr Soukup
tel.: +420 732 456 474
e-mail: restauracepuls@email.cz

Polední menu

29.3.2017
Polévka:Kozí brada
Hlavní jídlo 1.Pečené kolínko na černé pivu podávané s křenem, křemžskou hořticí a chlebem
Hlavní jídlo 2.Kuřecí špíz s pestem, cherry rajčátky a slaninou, podávaný se zeleninovým salátkem a šťouchanými bramborami s kukuřicí
Hlavní jídlo 3.Fusilli s tuňákem, olivami, rajčaty, česnekem a parmezánem
Hlavní jídlo 4.Tori teriyaky podávané s japonskou rýži nishiki (kousky kuřecího masa v teriyaki omáčce)
30.3.2017
Polévka:Špenátová polévka s vejcem
Hlavní jídlo 1.Hovězí maso v rajské omáčce, houskový knedlík
Hlavní jídlo 2.Kuřecí červené kari s kokosovým mlékem, dušená rýže s černým sezamem
Hlavní jídlo 3.Domácí palačinky s vanilkovou zmrzlinou, přelité malinovým krémem zdobené šlehačkou
Hlavní jídlo 4.Vepřový řízek, vídeňský bramborový salát
31.3.2017
Polévka:Francouzská cibulačka s tmavou jíškou a brambory
Hlavní jídlo 1.Vepřové nudličky na žampiónech a pórku, dušená máslová rýže
Hlavní jídlo 2.Smažený karbanátek (hovězí a vepřové mleté maso, cibule, slanina), domácí bramborová kaše, malý zelný salátek 1
Hlavní jídlo 3.Bageta plněná masovým špízem, podávaná nazeleninovém lůžku, přelitá kari dresinkem
Hlavní jídlo 4.Kuřecí roláda plněná nádivkou a máslovou zeleninou, americké brambory

Cena menu - od 80,- Kč.