Restaurant

The Puls Restaurant has a capacity of approx. 80 persons and offers suitable space for family and corporate events..

Hotel PULS - Restaurant Hotel PULS - Restaurant Hotel PULS - Restaurant Hotel PULS - Restaurant Hotel PULS - Restaurant Hotel PULS - Restaurant Hotel PULS - Restaurant Hotel PULS - Restaurant Hotel PULS - Restaurant

Operator: Petr Soukup

Contact: Petr Soukup
tel.: +420 732 456 474
e-mail: restauracepuls@email.cz

Lunch menu

29.3.2017
Soup:Kozí brada
Main dish 1.Pečené kolínko na černé pivu podávané s křenem, křemžskou hořticí a chlebem
Main dish 2.Kuřecí špíz s pestem, cherry rajčátky a slaninou, podávaný se zeleninovým salátkem a šťouchanými bramborami s kukuřicí
Main dish 3.Fusilli s tuňákem, olivami, rajčaty, česnekem a parmezánem
Main dish 4.Tori teriyaky podávané s japonskou rýži nishiki (kousky kuřecího masa v teriyaki omáčce)
30.3.2017
Soup:Špenátová polévka s vejcem
Main dish 1.Hovězí maso v rajské omáčce, houskový knedlík
Main dish 2.Kuřecí červené kari s kokosovým mlékem, dušená rýže s černým sezamem
Main dish 3.Domácí palačinky s vanilkovou zmrzlinou, přelité malinovým krémem zdobené šlehačkou
Main dish 4.Vepřový řízek, vídeňský bramborový salát
31.3.2017
Soup:Francouzská cibulačka s tmavou jíškou a brambory
Main dish 1.Vepřové nudličky na žampiónech a pórku, dušená máslová rýže
Main dish 2.Smažený karbanátek (hovězí a vepřové mleté maso, cibule, slanina), domácí bramborová kaše, malý zelný salátek 1
Main dish 3.Bageta plněná masovým špízem, podávaná nazeleninovém lůžku, přelitá kari dresinkem
Main dish 4.Kuřecí roláda plněná nádivkou a máslovou zeleninou, americké brambory

Price - from CZK 80.